INKUBATOR ZA SAMOZAPOŠLJAVANJE !

POZIVAMO VAS DA  NAM SE PRIDRUŽITE U INKUBATORU ZA SAMOZAPOŠLJAVANJE !

Inkubator za samozapošljavanje je projekt kompanije Mobile one i Hrvatske udruge za franšizno poslovanje. Projekt je zamišljen kao okupljanje zainteresiranih dionika za ovu temu i online aktivnosti u smjeru edukacije i osnaživanje osoba zainteresiranih za samozapošljavanje. Prvo okupljanje održati će se 10.12.21. u 14 sati u Ziceru, Avenija Dubrovnik 15 u 14 sati.

Nositelji projekta su: MOBILE ONE I HRVATSKA UDRUGA ZA FRANŠIZNO POSLOVANJE Partner projekta: Grad Zagreb, FINA,

Medijski pokrovitelji: Poslovni FM, Poslovni savjetnik, Suvremena.hr

Ciljana skupina kojoj je projekt namijenjen su  nezaposlene osobe i osobe u tranziciji koje će u ova teška vremena biti otpušteni kao tehnološki višak uz otpremnine koje mogu uložiti u svoje samozapošljavanje.  Projekt je također važan mladima, ženama i studentima koji žele pokrenuti svoj vlastiti posao. Posebnu pažnju posvećujemo i azilantima kao marginaliziranoj skupini koja ima prava na samozapošljavanje uz potpore HZZ.  

Inkubator će biti interesantan i za domaće poduzetnike u fazi rasta koji nude svoje franšize, s obzirom na to da se i samozapošljavanje kupnjom nečije franšize financira bespovratnim potporama preko HZZ.  

Izvan okvira ovog fizičkog događanja Inkubator će ostati u svojoj online verziji kao  mjesto osnaživanja i edukacije osoba koje žele samozapošljavanjem pokrenuti svoj posao,  te isto tako će biti mjesto razmjene iskustava s poduzetnicima koji su već prošli kroz taj proces.

Ulaz je besplatan uz prijavu na linku: www.inkubatorzasamozaposljavanje.com 

####