Odluka o načinu održavanja nastave za redovne i izvanredne studente od ponedjeljka 16. ožujka 2020. do daljnjeg

Poštovane kolegice i kolege studenti,

Obraćam Vam se temeljem preporuke visokim učilištima koje je Ministarstvo znanosti i obrazovanja uputilo 11. ožujka 2020. a vezano za organizaciju obrazovnog procesa u slučaju promjene sigurnosne situacije vezano za COVID-19, te s time povezane zaštite zdravlja studenata i predavača.

Kao što Vam je već poznato, Europska poslovna škola sukladno svojoj misiji ima razvijen suvremeni obrazovno-administrativni sustav Zstudent koji omogućava potpunu funkcionalnost izvođenja i administriranja ONLINE nastave a koji se u slučaju potrebe može u potpunosti integrirati za izvođenje nastavnog procesa redovnog i izvanrednog studija našeg visokog učilišta.

Nastava za sve redovne i izvanredne studente će se od ponedjeljka 16. ožujka 2020. organizirati na Zstudent sustavu. Slijedom navedenog studenti nisu obvezni dolaziti na nastavu. Molimo sve redovne i izvanredne studente da održavaju kontakt s nastavnicima putem sustava Zstudent i elektroničke pošte te da se za sve nejasnoće ili dodatna pitanja istim komunikacijskim kanalima obrate svojim nastavnicima.

Odluka ostaje na snazi do opoziva, a minimalno će trajati dva tjedna.