A POBJEDNIK OSMOG POSLOVNOG IZAZOVA 2020. JE…

Europska poslovna škola Zagreb, zajedno s Udrugom poduzetni s ponosom objavljuje pobjednika ovogodišnjeg natjecanja „Poslovni izazov“!

Među svim finalistima, jedan tim se posebno istaknuo te je osvojio mjesto pobjednika Poslovnog izazova 2020., a to je tim:  Ekonomska i upravna škola Osijek.

S uratkom pod nazivom „Eko bike“, učenice Barbara Uranjek, Mihaela Moka i Anamarija Milodžić s mentoricom Sanjom Arambašić osvojili su prvo mjesto te vrijednu nagradu ovog natjecanja. Kako su se istaknuli te koja su kreativna rješenja za svoju lokalnu zajednicu predložili možete pogledati ovdje:

Pobjednički tim osvaja besplatnu trogodišnju školarinu na Europskoj poslovnoj školi Zagreb.

Poznata akcija Poslovni izazov ove se godine našla u pravom društvenim izazovu gdje je zbog epidemije COVID-19 cijelo natjecanje brzo preusmjereno i organizirano u online okruženju. Mladi učenici iz više od 20 škola iz Lijepe Naše pokazali su kako su kreativni, domišljati, sposobni te su svojom organizacijom i kreativnosti potvrdili samu svrhu ovog natjecanja, a to je razvijanje inovativnosti i poduzetničkog duha.

Zahvaljujemo se svim timovima, školama, učenicima te njihovim mentorima što su se brzo organizirali i prilagodili novim smjernicama natječaja te što su pokazali da dobra ideju ne zadržavaju ni  granice ni prepreke.

Posebna čestitka   ide ovogodišnjim pobjednicama te se radujemo primiti u EBUS studentski tim ovako motivirane, stručne te kreativne mlade ljude.