Reportaža o Poslovnom izazovu 2020. u online okruženju na Osječkoj televiziji

Dobre ideje, daleko se čuju, a uspjesi mladih ljudi još i dalje!

Poznata akcija Poslovni izazov ove se godine našla u pravom društvenim izazovu gdje je zbog epidemije COVID-19 cijelo natjecanje brzo preusmjereno i organizirano u online okruženju. Mladi učenici iz više od 20 škola iz Lijepe Naše pokazali su kako su kreativni, domišljati, sposobni te su svojom organizacijom i kreativnosti potvrdili samu svrhu ovog natjecanja, a to je razvijanje inovativnosti i poduzetničkog duha.

Reportažu o samom natjecanju, pobjednicima  i projektu “Eko-bike” donosi Dnevnik Osječke televizije, a cijeli prilog možete pogledati upravo na sljedećoj poveznici: https://www.youtube.com/watch?v=KuLOmyaPDPk&feature=youtu.be

Zahvaljujemo se svim timovima, školama, učenicima te njihovim mentorima što su se brzo organizirali i prilagodili novim smjernicama natječaja te što su pokazali da dobra ideju ne zadržavaju ni  granice ni prepreke.

Posebna čestitka, još jednom, ide ovogodišnjim pobjednicama koji su osvojili i prestižnu nagradu, odnosno trogodišnju besplatnu školarinu na Europskoj poslovnoj školi Zagreb  – visokom učilištu za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje.