Sve prednosti online studija kroz iskustvo naših studenata

Europska poslovna škola Zagreb  – visoko učilište za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje već petu godinu studentima omogućuje moderan i učinkovit online studij što je odlično prihvaćeno i od samih studenata.

Učinkovitost programa te uspješnost ovakvog pristupa studiranja najbolje mogu potvrditi upravo sami studenti. S nama je svoje iskustvo podijelila i studentica specijalističkog diplomskog studija „Projektni menadžment“, Aleksandra Capan.

„Obzirom na novonastalu situaciju izazvanu pandemijom corona virusa, u kojoj smo se svi trebali prilagoditi u vrlo kratkom vremenu, a što utječe na ispunjavanje privatnih i poslovnih obaveza, mogu reći da mi se nije ništa promijenilo vezano za ispunjavanje obaveza kao studenta. Razlog tome je upravo prednost koju imam studirajući na ovaj način zbog dostupnosti platforme i materijalima 24 sata, te samo biram u kojem trenutku ću pristupiti izvršavanju svojih obaveza. EBUS-ovu platformu bi ocijenila kao vrlo jednostavnu i kvalitetnu i u smislu dostupnih materijala kao i komunikacije s profesorima, a program  je isto vrlo zanimljiv, moderan i prati trendove u ekonomiji i poduzetništvu. Prednosti online studiranja su brojne, a prvenstveno bih istaknula fleksibilnost, kod ovog načina studiranja te 24 satnu dostupnost platforme i nastavnih materijala gdje je uvijek moguće ponovo pregledati i pročitati sve što se na njoj nalazi. Svima biH preporučila ONLINE studiranje upravo iz razloga fleksibilnosti što nam je svima u ovom užurbanom tempu veliki plus. Isto tako prilikom studiranja proširila sam svoja znanja kroz istraživanja i konkretne zadatke koji su uvijek vrlo zanimljivi, a stečena znanja primjenjiva su u svakodnevnom radu“.