Studiranje koje je ostalo neometano u vremenu pandemije COVID-19

Kako izgleda nastava na Europskoj poslovnoj školi Zagreb za vrijeme pandemije COVID-19?

S nama je svoje iskustvo studiranja podijelila Đurđica Pejić, naša studentica specijalističkog studija Projektni menadžment.

„Odlučila sam se upisati specijalistički diplomski studij „Projektni menadžment“ jer sam željela proširiti i usavršiti svoje do sada stečeno znanje, budući da sam zaposlena kao voditeljica EU projekta. Na temelju dosadašnjeg iskustva, smatram da je online studij idealan za sve koji žele svoje poslovne i privatne obaveze uskladiti sa studiranjem i pri tome ostvariti dobre rezultate.

Posebno mi se sviđaju radni zadatci koji su raspoređeni na način da student ima dovoljno vremena posvetiti se svakom od njih, a formirani su tako da se kroz njihovo rješavanje stječe konkretno znanje koje se može primijeniti u obavljanju pojedinih poslovnih obaveza, barem je kod mene takav slučaj. Također bih kao dodatnu prednost istaknula, osim dostupnosti radnih materijala u svakom trenutku, i dostupnost profesora.

Budući da radne zadatke rješavam kada za to imam vremena, puno mi znači što se mogu obratiti nositelju tog kolegija za pomoć ili uputu ukoliko se za tim pokaže potreba. U trenutnom prilagođavanju svih obaveza zbog pandemije corona virusa, zaista je olakšanje što se nijedna prilagodba nije odnosila na studiranje.

Sve je kako je bilo i prije pandemije, dostupno u svakom trenutku pod istim uvjetima, a svjedoci smo koliko je takva situacija rijetkost. Svakako bih istaknula svoje pozitivno iskustvo online studiranja, te bih preporučila svakome tko želi svoje vrijeme maksimalno iskoristiti te pri tome steći konkretna znanja i dodatno iskustvo.“

Đurđica Pejić, studentica 1. godine specijalističkog studija Projektni menadžment na Europskoj poslovnoj školi Zagreb