Predstavljanje 13. generacije studentskih poduzeća u sklopu 11. Smotre studentskih poduzeća i studentskih poduzetničkih inkubatora

Tradicionalno predstavljanje 13. generacije studentskih poduzeća Europske poslovne škole Zagreb ove godine održava se u online okruženju. Trenutna društvena situacija te epidemija COVID virusa nastavne procese premjestili su u online okruženje, pa se tako tradicionalna 11. smotra studentskih poduzeća i studentskih poduzetničkih inkubatora prilagodila novoj situaciji i pred studente stavila novi izazov. Studenti imaju zadatak osim svojih ideja pokazati kako su prilagodljivi novim uvjetima i novom okruženju, a stručno povjerenstvo ih u tome svemu prati i evaluira i daje potporu .

Povjerenstvo čine predstavnici Europske poslovne škole Zagreb, kao i uvaženi stručni suradnici te predstavnici studenata:

dr.sc. Lucijano Jakšić, pred., nastavnik EBUS-a

Marija Volarević, mag.nov.,pred., nastavnica EBUS-a

mr.sc. Zrinka Gregov, v.pred., vanjska suradnica EBUS-a

Karla Filjas, studentica druge godine stručnog studija Ekonomija poduzetništva EBUS-a

Predstavljanje studentskih poduzetničkih ideja provodit će se u tjednu od 8. do 12. lipnja na digitalnim kanalima Europske poslovne škole Zagreb, kao i popratni stručni dio Smotre.

Ciljevi Smotre studentskih poduzeća su promicanje obrazovanja za poduzetništvo u visokoškolskom obrazovanju, prezentacija postignuća na području studentskog poduzetništva te popularizacija poduzetništva u studentskoj populaciji.