Kako strast može postati poslovna ideja?

U sklopu 11. Smotre studentskih poduzeća i studentskih poduzetničkih inkubatora predstavio se i tim wePhoto. Studenti Ana Marcija Schneider, Filip Luka Vuletić i Tomo Rajić osmisili su inovativnu u kojoj kombiniraju strast prema fotografiji i novu poduzetničku ideju.

Upoznajte se s timom wePhoto:

Odlučili smo se za pokretanje projekta u kojem bi kombinirali naša znanja iz fotografije, uređivanja, komunikacije, prezentacije i slično. Odabrali smo naziv wePhoto upravo zbog jednostavnosti koju ovaj naziv pruža i načina koji ukratko opisuje čime se bavimo. Projekt se bazira na pružanju usluga fotografiranja, uređivanja uradaka te promocije. Svoje usluge bi pružali kako privatnim tako i javnim korisnicima.

Nakon provedenih anketa putem online servisa, zaključili smo kako postoji velika potražnja za usluge ovoga tipa te da bi mnogi bili voljni izdvojiti vrijeme i kapital kako bi unaprijedili sebe, svoj proizvod, organizaciju, event i slično.

Posjedujemo fotografsku opremu koja nam za početak može ispuniti naše potrebe, nadamo se da ćemo uspješnim i predanim radom uspjeti unaprijediti ne samo našu opremu već uvelike kvalitetu i asortiman naše ponude.

Svrha naše ideje je pomoći drugima unaprijediti njih kao pojedinca, njihovu tvrtku, proizvod i slično pružanjem usluga profesionalne fotografije, uređivanja istih te promocije na željenim online kanalima.

Iako nas je samo troje u timu, naša posebnost je ta što smo još uvijek studenti te smo uvijek spremni učiti i konstantno unapređivati sebe i svoje usluge. Isticali bi se kvalitetom i pristupačnosti te fleksibilnošću što podrazumijeva izlaske na teren i maksimalno prilagođavanje korisniku.