– Priopćenje za medije- Nauči najnovija poduzetnička znanja od istaknutih predavača i prijavi se na Master class webinar

Europska poslovna škola Zagreb u okviru nastavka aktivnosti vezanih za Cjeloživotno učenje, otvorila je prijave za pohađanje Master class radionica za poduzetnike i one koji to tek žele postati. Master class radionice namijenjene su onima koji žele razviti svoju poduzetničku ideju, unaprijediti svoje poduzetničko znanje ili povezati se s istaknutim ljudima u poduzetništvu.

Master class radionice organiziraju : Europska poslovna škola Zagreb i dr.sc. dr.sc.Ljiljana Kukec iz Hrvatske udruge za franšizno poslovanje (www.fip.com.hr)   

Uz istaknute predavače, širok pristup temi poduzetništva te interaktivne radionice u online okruženju moći će se svladati znanja potrebna za moderno poduzetništvo, kao i pitati savjete za vaše vlastite poduzetničke ideje. Nastava se održava ONLINE putem platforme MS Teams što omogućava fleksibilnost u održavanju radionica, zaštitu, sigurnost i odgovornost zbog trenutne epidemiološke situacije, ali i daje  mogućnost interakcije i visoke kvalitete izvedbe edukacije.

Nastavni plan i program Master class radionica sastoji se 6 radionica u zadanom terminu, a svaka radionica traje po sat i pol te polaznici imaju priliku postavljati pitanja, sudjelovati u raspravama i diskusijama na temu. Teme koje se obrađuje odnose se na: brending komunikaciju za mikro i male poduzetnike, iInternacionalizaciju poslovanja, franšizno poslovanje, prodaju poduzeća, poduzetništvo u kreativnim industrijama, kreativnim industrijama u vrijeme krize, event management u svakodnevnom poslovanju i dr.

Nakon uspješno završenog programa polaznici dobivaju certifikat za uspješno završenu edukaciju. Radionice su namijenjene prvenstveno mikro i malim poduzetnicima, ali i svima koji su zainteresirani za navedene teme i žele proširiti svoja znanja i vještine.

Prijave su u tijeku te svakako na vrijeme osigurajte svoje mjesto na Master class webinarima, a više informacija možete saznati direktno na web stranici Europske poslovne škole Zagreb (http://ebus.hr/masterclass/)