EBUS suorgnizator međunarodnog znanstveno-stručnog skupa “Migracije i identitet: kultura, ekonomija, država (2)”.

U organizaciji Instituta za migracije i narodnosti ovog prosinca održat će se Međunarodna znanstveno-stručna konferencija „Migracije i identitet: kultura, ekonomija, država (2)“.

Pokrovitelji Konferencije su Ured predsjednika Hrvatskog sabora i Grad Zagreb, a EBUS je jedan od suorganizatora.

U tijeku je organizacija međunarodne znanstveno-stručne konferencije/skupa pod nazivom „Migracije i identitet: kultura, ekonomija, država  (2)“ koja će se održati u Zagrebu i u Osijeku od 9.-11. prosinca 2020. godine. Inicijator i organizator skupa je Institut za migracije i narodnosti (IMIN), a EBUS je jedan od suorganizatora skupa.

Ovaj skup je svojevrsni nastavak međunarodnog znanstveno-stručnog skupa u organizaciji IMIN-a održanog krajem 2018. godine pod nazivom „Migracije i identitet: kultura, ekonomija, država“. Pokrovitelji konferencije bili su Ured predsjednika Hrvatskog sabora i Grad Zagreb. Suorganizatori konferencije iz Republike Hrvatske bili su: Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, Hrvatska matica iseljenika, Fakultet političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatska gospodarska komora, Veleučilište Vern, Međunarodno sveučilište Libertas i Europska poslovna škola Zagreb. Ove godine očekuje se sličan broj suorganizatora s nekoliko novih kao što su Institut za javne financije i Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment. Više informacija o samoj konferenciji, kao i cjelovito pozivno pismo, pročitajte upravo u prilogu