Prijavite se na Master class radionice i usvojite nova poduzetnička znanja!

‘Master class’ radionice specifičnih poduzetničkih znanja za mikro i male poduzetnike! Ako želite razviti svoju poduzetničku ideju, unaprijediti svoje poduzetničko znanje i povezati se s istaknutim ljudima u poduzetništvu onda se svakako prijavite na Master class radionice koje se ove jeseni održavaju na Europskoj poslovnoj školi Zagreb.

Dva vikenda u rujnu i listopadu rezervirana su za potrebna znanja i stjecanje vještina koja će malim poduzetnicima pomoći u postizanju konkurentnosti, razvijanju poslovanja te u povezivanju s istaknutim predavačima iz struke.

Radionice će se održavati 25., 26., 27. rujna i 2.,3., ,4., listopada a kroz 40 sati polaznici će, među ostalim, steći potrebna znanja iz područja pregovaranja, internacionalizacije poslovanja, odnosa s medijima, organizacije događanja, itd.

Radionice su namijenjene prvenstveno malim poduzetnicima, ali i svima koji su zainteresirani za navedene teme i žele proširiti svoja znanja i vještine, a nakon održane radionice svi polaznici dobit će i potvrdu o prisustvu.

Prijave su krenule te svakako na vrijeme osigurajte svoje mjesto na Master class radionici! Na radionicu se možete prijaviti direktno na web stranici OVDJE