Spremni za novu akademsku godinu

U ponedjeljak, 5. listopada na Europskoj poslovnoj školi Zagreb započinje nova akademska godina koja i dalje sa sobom nosi poznatu nam neizvjesnost uvjetovanu epidemiološkom situacijom i pandemijom covid-19 virusa.

Nastava će se za redovne i izvanredne studente održavati kontaktno, kako bi studenti dobili maksimum znanja, iskustva i interakcije s predavačima uz poštivanje svih epidemioloških mjera i zdravstvenih preporuka. U slučaju pogoršanja epidemiološke situacije, nastava će se nastaviti u online okruženju. Za online studente uspješno nastavljamo nastavu na prvom akreditiranom online studiju u Hrvatskoj.

Iako je puno izazova i neizvjesnosti u svim sferama djelovanja, pa tako i u visokom obrazovanju, u Europskoj poslovnoj školi sve je spremno za početak nastave u zimskom semestru. Najveći izazova predstavljala je organizacija nastave za redovne i izvanredne studente. Iako smo u prošlom semestru u prvom valu epidemiološke krize nastavu neometano nastavili uspješno u online okruženju, nastava uživo ipak predstavlja primaran pristup prema studentima. Naši studenti i nastavnici imaju kvalitetno i održivo rješenje u slučaju bilo kakvih komplikacija ili drugih potencijalnih izazova.

Za sva dodatna pitanja vezano za nastavu, raspored ili za općeniti komentar uvijek se možete javiti na mail: info@ebus.hr ili putem Zstudenta našem novom prodekanu, dr.sc. Lucijanu Jakšiću.