SVI ZAJEDNO ZA BANOVINU

Razoran potres koji je krajem 2020. pogodio područje Banovine ostavio nas je bez riječi… a mnoge naše sunarodnjake i stanovnike Banovine i u strahu i bez doma.

Hrvatska je još jednom u ovoj tragediji pokazala veliko srce, solidarnost i jedinstvo: od organizacije pomoći iz svih dijelova Hrvatske, Europe i svijeta do rijeke ljudi, volontera i donacija. Možda ne možemo odmah popraviti sve što je srušeno, ali smo složno pokazali da pogođeni građani nisu sami!

I uistinu nisu!

No, pomoć, donacije i sanacija tek slijede i ovaj entuzijazam i nesebičnost ljudi trebat će i u narednim mjesecima, a nažalost i godinama. Za sada uz sve ove male stvari koje zajedno činimo možemo im poslati svoju podršku, neki znak, poruku ili simbol da znaju da su u mislima i u srcima.

Zato vas pozivamo da svoju poruku, riječ, video, fotografiju kojom želite podržati i osnažiti stanovnike Banovine pošaljete na mail: info@ebus.hr.

Cilj je stvoriti video podrške svim žiteljima pogođenih područja, svima koji su u strahu i koji trebaju potvrdu da nisu sami i da nisu zaboravljeni.Zajedno, sada i u narednom razdoblju pomažemo Banovini te malim znacima pažnje i podrške stvaramo optimizam, pozitivu i zajednički duh.

Banovino, nisi sama!